Du er landet på Badeværelsesmøbel.dk, det helt rigtige sted at finde Kartell toiletsæde. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kartell toiletsæde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Laufen Kartell toiletsæde med softclose & Quick/Release, Hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos VVSproffen.dk.

Her kan “Laufen Kartell toiletsæde med softclose & Quick/Release, Hvid” fås til 1124,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kartell toiletsæde med softclose & quick release…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

2: Laufen Kartell toiletsæde 395x60x490 mm sort

Sidste produkt på vores liste er Laufen Kartell toiletsæde 395x60x490 mm sort som vi har fundet til 1039,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sort toiletsæde med Soft Close til KARTELL BY LAUFEN toiletter fra LAUFEN.
Specifikationer: – Topmonteret – Soft-Close…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kartell toiletsæde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kartell toiletsæde:

Dyreste Kartell Toiletsæde på listen er Laufen Kartell toiletsæde med softclose & Quick/Release, Hvid fra VVSproffen.dk med en pris på 1124.00. Billigste udvalgte Toiletsæde er Laufen Kartell toiletsæde 395x60x490 mm sort som du kan købe for 1039.00 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 85 kr. – de 2 Kartell Toiletsæde vi har fundet koster i gennemsnit 1081.5 kr.
Ovenstående Kartell Toiletsæde data og priser er hentet fra 2 butikker (VVSproffen.dk, Davidsenshop.dk). Alle Kartell Toiletsæde tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Toiletsæde guides:

Fandt du ikke det rigtige Toiletsæde blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Toiletsæde: