Du er landet på Badeværelsesmøbel.dk, det helt rigtige sted at finde badebombe. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle badebombe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Meraki Badebomber – 3-pak Lavendel, Citrongræs, Rose

  • Dagens pris: 119,85 kr.
  • Fundet hos Pejsen.com
  • Mærke: Meraki

Første anbefaling på listen er fra mærket Meraki.

Det bedste tilbud på “Meraki Badebomber – 3-pak Lavendel, Citrongræs, Rose” vi har fundet er hos Pejsen.com hvor prisen lige nu er 119,85

Forhandlerens beskrivelse:
Soap bombs fra Meraki er velduftende og fugtgivende badebomber. Sæberne indeholder sheasmør og olivenolie, der fugter og nærer huden. Vælg din favorit, put den i vandet – og efter et par minutter er den opløst og klar til et dejligt afslappende kar-…

Se hos Pejsen.com ❯❯

2: Tinti badebomber – 4 stk.

  • Dagens pris: 54,95 kr.
  • Fundet hos Babadut.dk
  • Mærke: Tinti

Anden anbefaling har vi fundet hos Babadut.dk, hvor du kan købe Tinti badebomber – 4 stk. til kun 54,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Badefarver fra Tinti Sjove badebomber fra Tinti.
Brug badebomberne i vandet og se hvordan vandet nu skifter farve! Det er et sikkert hit hos børn og vil hjælpe med at gøre badetid sjovere for de børn, der ikke er helt vilde med at skulle i bad.  De…

Se hos Babadut.dk ❯❯

3: Bomb Cosmetics Lav Din Egen Badebombe

Næste anbefaling er “Bomb Cosmetics Lav Din Egen Badebombe”.

Dagens bedste tilbud på “Bomb Cosmetics Lav Din Egen Badebombe” har vi fundet hos CoolStuff.dk hvor prisen lige nu er 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lad badevandet boble, skumme og bruse med badebomber, som du selv har lavet! I gaveæsken fra Bomb Cosmetics finder du et DIY-sæt med alt, hvad du skal bruge til at lave tre badebomber i forskellige farver….

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

4: Nailmatic – Lav Din Egen Badebombe

Produkt nummer 4 på vores “badebombe-liste” er Nailmatic – Lav Din Egen Badebombe som du lige nu kan købe for 249,- hos Kids-world

Se hos Kids-world ❯❯

5: Penis Badebombe

Forhandlerens beskrivelse:
For et frugtig, mousserende boblebad – alene eller som et par! En penisformet badekugle, der simpelthen sættes i varmt badevand, og derefter bobler vildt og frigiver sin frugtagtige jordbærduft.
Ekstra stor til langvarig boblesjov.
10 cm x 7 cm x 2 cm i…

Se hos Sexshop.dk ❯❯

6: Miss Nella 3 pak badebomber – Dreng

  • Dagens pris: 99,95 kr.
  • Fundet hos Ovellie
  • Mærke: Miss Nella

Forhandlerens beskrivelse:
Her får du tre drenge badebomber fra Miss Nella.
De kommer i en gaveæske, og er lavet i farverne grøn, blå og gul. Disse badebomber er fri for parfumer, parabener og anden kemi.
Derudover er de allergivenlige og skånsomme mod huden. En fin lille gave t…

Se hos Ovellie ❯❯

8: Nailmatic Badebomber – 2x85g – Pink/Lagoon

Sidste produkt på vores liste er Nailmatic Badebomber – 2x85g – Pink/Lagoon som vi har fundet til 69,- hos Kids-world.

Se hos Kids-world ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste badebombe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse badebombe:

Dyreste Badebombe på listen er Nailmatic – Lav Din Egen Badebombe fra Kids-world med en pris på 249.00. Billigste udvalgte Badebombe er Små badebomber som du kan købe for 14.00 hos Børn i balance. Forskellen på de to priser er 235 kr. – de 8 Badebombe vi har fundet koster i gennemsnit 203.92 kr.
Ovenstående Badebombe data og priser er hentet fra 14 butikker (Pejsen.com, Babadut.dk, CoolStuff.dk, Kids-world, Sexshop.dk, ORION Erotik Shop, Ovellie, Pakkekalender, Loukrudt, Gucca.dk, Coolshop.dk, Børn i balance, Legekammeraten.dk, Manillo.dk). Alle Badebombe tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badebombe guides:

Fandt du ikke det rigtige Badebombe blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badebombe: