Badeværelsesmøbel.dk » Alle guides » Badehandske

Bedste Badehandske: Se top 14

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Badeværelsesmøbel.dk, det helt rigtige sted at finde badehandsker. Vi har udvalgt de 14 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 14 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på badehandsker | ✅ Badehandske-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 badehandsker

Her kan du se de 3 bedste badehandsker ud af de 14 badehandsker vi har på vores liste her på Badeværelsesmøbel.dk
De 3 badehandsker er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på badehandsker | ✅ Badehandske-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sebra Badehandske Bjørnen Milo Sweet Tee Brown

 • Dagens pris: 142,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 179,-, nu kun 142,95.
  Du sparer 36 kr. / 20 %
 • Fundet hos Mammashop.dk
 • Mærke: Sebra
 • Farve: Brun

Vores første anbefaling er “Sebra Badehandske Bjørnen Milo Sweet Tee Brown” fra mærket Sebra.

Produktet er lige nu på tilbud hos Mammashop.dk hvor prisen er sat ned fra 179,- til 142,95 – en besparelse på 36 kr. / 20 %

Forhandlerens beskrivelse:
Super lækkert og blød badehandske-sæt i frotté til barnets hud.
Badehandsken er udformet som en bjørn og i den fineste brune nuance.
Brug bjørnen som vaskeklud og som beskyttelse for øjnene ved hårvask.
Så kan børnene blivet pakket varmt ind efter et skøn…

Se hos Mammashop.dk ❯❯

2: Liewood Sylvester Vaskeklude Safari / Dusty raspberry multi mix 3-pak

Anden anbefaling har vi fundet hos Luksusbaby Danmark, hvor du kan købe Liewood Sylvester Vaskeklude Safari / Dusty raspberry multi mix 3-pak til kun 269,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
100% økologisk bomuld Husk at følge vaske- og brugsanvisningen…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

3: Sebra Badehandske Bjørnen Milo Blossom Pink

Næste anbefaling er “Sebra Badehandske Bjørnen Milo Blossom Pink”.

Dagens bedste tilbud på “Sebra Badehandske Bjørnen Milo Blossom Pink” har vi fundet hos Luksusbaby Danmark hvor prisen lige nu er 179,- kr.

 • Formet som sød bjørn
 • Økologisk bomuld, GOTS-certifikat
 • Blød og skånsom mod hud
 • Nem at rengøre, vaskes ved 60 grader
 • Bæredygtigt valg for børn og miljø

Sebra Badehandske Bjørnen Milo Blossom Pink er et fantastisk produkt til børn, der er på jagt efter en blød og lækker badeoplevelse. Dette sæt består af en badehandske, der er formet som en sød bjørn og lavet af økologisk bomuld, som er GOTS-certificeret. Den fine pink farve gør det til et stilfuldt tilbehør til ethvert badeværelse.

Badehandsken er blød og skånsom mod børnenes hud, så de kan nyde en afslappende og sjov badeoplevelse. Den kan også bruges som vaskeklud eller som beskyttelse for øjnene ved hårvask, så børnene kan nyde en mere behagelig oplevelse under badet.

Sebra Badehandske Bjørnen Milo Blossom Pink er nem at rengøre og kan vaskes på 60 grader, så den altid er ren og klar til brug. Størrelsen på badehandsken er 20,5×20 cm, så den passer perfekt til små hænder.

Dette produkt er skabt med omtanke for både børns og miljøets bedste. Det er et holdbart og bæredygtigt valg, der giver en dejlig og sikker badeoplevelse til de små.

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

4: Sebra Badehandske Bjørnen Milo Powder Blue

Produkt nummer 4 på vores “badehandske-liste” er Sebra Badehandske Bjørnen Milo Powder Blue som du lige nu kan købe for 179,- hos Luksusbaby Danmark

 • Frotté badehandske til børn
 • Blød og hyggelig bjørneform
 • Ideel som vaskeklud og øjebeskyttelse
 • 100% økologisk bomuld, GOTS-certificeret
 • Størrelse 20,5×20 cm, vaskbar ved 60 grader

Sebra Badehandske Bjørnen Milo Powder Blue er en badehandske i frotté, som er specielt designet til børns sarte hud. Med dens bløde kvalitet og fine blå farve, vil denne bjørneformede badehandske gøre badetid til en sjov og hyggelig oplevelse for dit barn.

Badehandsken er ideel til at bruge som vaskeklud, da dens form gør det nemt at komme til alle kroge og hjørner på kroppen. Derudover kan bjørnen også bruges som beskyttelse for øjnene ved hårvask, så dit barn kan undgå at få vand og sæbe i øjnene.

Sebra Badehandske Bjørnen Milo Powder Blue er fremstillet af 100% økologisk bomuld, som er GOTS-certificeret. Dette betyder, at produktet er produceret med omtanke for miljøet og arbejdsforholdene for de mennesker, der har været involveret i produktionen.

Badehandsken har en størrelse på 20,5×20 cm og kan vaskes ved 60 grader. Dette gør det nemt og bekvemt at holde badehandsken ren og hygiejnisk.

Alt i alt er Sebra Badehandske Bjørnen Milo Powder Blue en skøn og praktisk badehandske, som vil være en god investering for dit barns badetid. Med dens bløde kvalitet, sjove design og økologiske materialevalg, kan du være sikker på, at dit barns hud bliver godt passet på under badet.

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

5: Liewood Sylvester Vaskeklude Animal mix 3-pak

Forhandlerens beskrivelse:
Super skønne vaskehandsker fra danske Liewood – Vaskehandskerne kommer i en rigtig blød frotté, der holder form og blødhed ved vask. * Materiale: 100% økologisk bomuld.
* Certificeringer: Bomulden er økologisk certificeret.
* Vedligeholdelse…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

6: Sebra Badehandske Bjørnen Milo Bottle Green

 • Blød og skånsom mod huden.
 • Udformet som en sød bjørn.
 • Kan bruges som vaskeklud og øjenbeskytter.
 • Måler 20,5×20 cm og kan vaskes på 60 grader.
 • Lavet af 100% økologisk bomuld.

Sebra Badehandske Bjørnen Milo Bottle Green er et fantastisk produkt til børn, der elsker at bade og have det sjovt i badet. Badehandsken er lavet af blødt og lækkert frotté, som er skånsomt mod barnets hud og giver en skøn følelse af velvære.

Badehandsken er udformet som en sød bjørn i en smuk flaskegrøn farve, som vil appellere til både drenge og piger. Bjørnen kan bruges som vaskeklud til at rense barnets krop og som beskyttelse for øjnene ved hårvask. Badehandsken er også perfekt til at lege med i badet, da den er blød og behagelig at røre ved.

Sebra Badehandske Bjørnen Milo Bottle Green måler 20,5×20 cm og kan vaskes på 60 grader, så den altid er ren og hygiejnisk. Badehandsken er lavet af 100% økologisk bomuld, som er GOTS-certificeret, hvilket garanterer bæredygtig produktion og høj kvalitet.

Med Sebra Badehandske Bjørnen Milo Bottle Green kan børnene blive pakket varmt ind efter et skønt bad og nyde den dejlige følelse af at være rene og friske. Produktet er både praktisk og sjovt og vil være en uundværlig del af børnenes badetid.

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

7: Bathroom Solutions Badehandske

Forhandlerens beskrivelse:
Eksfolierende badehandske.Handsken fjerner nemt døde hudceller, så din hud efterlades silkeblød og ren.Mål: H21 cm…

Se hos Beautycos DK ❯❯

11: Badehandske i Frotté – Bjørnen Milo

Forhandlerens beskrivelse:
Brug vaskehandsken som hånddukke i badet, og gør det endnu sjovere at komme i bad.
100% bomuld, GOTS-certificeret.
Vaskes ved 40 grader….

Se hos KÆRE BØRN ❯❯

13: Badehandske Økologisk Bomuld

Forhandlerens beskrivelse:
Måler 22×16 cm GOTS-certificeret bomuld…

Se hos Love of Green ❯❯

14: Villa Collection Badehandske 18 x 22 x 1,5 cm Natur

Sidste produkt på vores liste er Villa Collection Badehandske 18 x 22 x 1,5 cm Natur som vi har fundet til 49,95 hos Rikki Tikki Shop.

Forhandlerens beskrivelse:
Villa Collection Denmark Det bør være let og tilgængeligt at følge tidens interiørtrends uden at gå på kompromis med de detaljer og materialer, man finder i kvalitetsprodukter.
Villa Collection bekender sig derfor i stor stil til interiør med et håndværks…

Se hos Rikki Tikki Shop ❯❯

Badehandsker fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 14 bedste badehandsker på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige badehandske til dine behov: