Du er landet på Badeværelsesmøbel.dk, det helt rigtige sted at finde Eastpak toilettaske. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eastpak toilettaske tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eastpak Mavis Toilettaske Cloud Navy

  • Dagens pris: 329,- kr.
  • Fundet hos RejseGear.dk
  • Mærke: Eastpak

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos RejseGear.dk.

Her kan “Eastpak Mavis Toilettaske Cloud Navy” fås til 329,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Her får du en stor og rummelig toilettaske med Eastpaks Mavis serie.
Toilettasken har en hængende krog, så man nemt kan komme til sine toiletsager.
Den indeholder to rum med flere lommer med lynlås, så der er godt med plads.  Toilettasken er fremstillet…

Se hos RejseGear.dk ❯❯

2: Eastpak Yap Toilettaske Sunday Grey

  • Dagens pris: 229,- kr.
  • Fundet hos RejseGear.dk
  • Mærke: Eastpak

Anden anbefaling har vi fundet hos RejseGear.dk, hvor du kan købe Eastpak Yap Toilettaske Sunday Grey til kun 229,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål på taske Højde: 14,5 cm Bredde: 23,5 cm Dybde: 11 cm Vægt: 0,2 kg Her får du en smart og praktisk toilettaske fra Eastpak Detaljer om Eastpak Yap: Adskillige rum for bedre organisering Forlomme til let tilgængelige sager Let at medbrin…

Se hos RejseGear.dk ❯❯

3: Eastpak – YAP Single Toilettaske – Black

Sidste produkt på vores liste er Eastpak – YAP Single Toilettaske – Black som vi har fundet til 225,- hos Madamechic.dk.

Se hos Madamechic.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Eastpak toilettaske i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Eastpak toilettaske:

Dyreste Eastpak Toilettaske på listen er Eastpak Mavis Toilettaske Cloud Navy fra RejseGear.dk med en pris på 329.00. Billigste udvalgte Toilettaske er Eastpak – YAP Single Toilettaske – Black som du kan købe for 225.00 hos Madamechic.dk. Forskellen på de to priser er 104 kr. – de 3 Eastpak Toilettaske vi har fundet koster i gennemsnit 261 kr.
Ovenstående Eastpak Toilettaske data og priser er hentet fra 2 butikker (RejseGear.dk, Madamechic.dk). Alle Eastpak Toilettaske tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Toilettaske guides:

Fandt du ikke det rigtige Toilettaske blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Toilettaske: