Du er landet på Badeværelsesmøbel.dk, det helt rigtige sted at finde by Astrup badekar. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle by Astrup badekar tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: By Astrup Puslebord til Dukker – med Uro, Badekar og Puslepude

  • Mærke: by Astrup

Sidste produkt på vores liste er By Astrup Puslebord til Dukker – med Uro, Badekar og Puslepude som vi har fundet til 899,95 hos Loukrudt.

Forhandlerens beskrivelse:
Om dukken skal have et bad eller skal have skiftet ble, så kan det gøres på dette stilrene puslebord.
Puslehynde medfølger.
Størrelse samlet: 50 x 32 x 56 cm….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste by Astrup Badekar på listen er By Astrup Puslebord til Dukker – med Uro, Badekar og Puslepude fra Loukrudt med en pris på 899.95. Billigste udvalgte Badekar er By Astrup Puslebord til Dukker – med Uro, Badekar og Puslepude som du kan købe for 899.95 hos Loukrudt. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående by Astrup Badekar data og priser er hentet fra 1 butikker (Loukrudt). Alle by Astrup Badekar tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badekar guides:

Fandt du ikke det rigtige Badekar blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badekar: