Du er landet på Badeværelsesmøbel.dk, det helt rigtige sted at finde brusearmatur. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle brusearmatur tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Brusearmatur Damixa Thermixa Zero

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Toolworld.dk.

Her kan “Brusearmatur Damixa Thermixa Zero” fås til 1302,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Thermixa Zero med 3/4′ studs o Thermixa Zero termostatbatteri med 3/4′ studs op…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

2: Brusearmatur Hansgrohe Ecostat Select med hvidt glas

Anden anbefaling har vi fundet hos Toolworld.dk, hvor du kan købe Brusearmatur Hansgrohe Ecostat Select med hvidt glas til kun 2707,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ecostat Select Krom Brusearmatur…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

3: Brusearmatur FM Mattsson 9000E

Næste anbefaling er “Brusearmatur FM Mattsson 9000E”.

Dagens bedste tilbud på “Brusearmatur FM Mattsson 9000E” har vi fundet hos Toolworld.dk hvor prisen lige nu er 1628,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fmm 9000e etgrebs til bruser Fmm 9000e væghængt etgrebs til bruser med soft closing.Væghængt etgrebsbatteriSoft closing med keramisk tætning.Studs nedECOSAFE-armaturSoft closing med keramisk tætning.Typegodkendte kontraventiler i indløbetBruserstuds ned G…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

4: Kar-/brusearmatur med fast tud krom Grohe Costa L

Produkt nummer 4 på vores “brusearmatur-liste” er Kar-/brusearmatur med fast tud krom Grohe Costa L som du lige nu kan købe for 940,- hos Toolworld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Grohe Costa L kar/brusearmatur med fast tud i forkromet finish. – vægmontage – varmeisoleret – Longlife overdel – bruseafgang op 3/4″ – omstilling: kar/brus – S-forskruninger – GROHE StarLight®…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

5: Brusearmatur med rund kugletap krom Damixa

Forhandlerens beskrivelse:
Damixa 2-grebs brusearmatur med rund kugeltap i forkromet finish.
Armaturet er udstyret med Eco-klik vandsparefunktion, der gør det vanskeligere at indstille på fuld gennemstrømning da der opleves en svag modstand når hanen bevæges.
Der kan let klikkes fo…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

6: Brusearmatur Børma Geometri A5 Steel

Forhandlerens beskrivelse:
Børma Geometri A5 termostatarmaturme i rustfrit stål med afgang nedad….

Se hos Toolworld.dk ❯❯

8: Kar-/brusearmatur Damixa TMC med spejlvendt rørføring

Sidste produkt på vores liste er Kar-/brusearmatur Damixa TMC med spejlvendt rørføring som vi har fundet til 2168,- hos Toolworld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Damixa TMC kar-/brusearmatur forkromet med sorte greb, 1/2″ tilslutning for håndbruser og spejlvendt rørføring.
Armaturet er udstyret med Eco-klik vandsparefunktion, der gør det vanskeligere at indstille på fuld gennemstrømning da der opleves en svag mods…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste brusearmatur i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse brusearmatur:

Dyreste Brusearmatur på listen er Hansgrohe Axor Montreux brusearmatur 2-greb børstet nikkel fra vvs.dk med en pris på 12126.75. Billigste udvalgte Brusearmatur er Vægroset til brusearmatur cylindrisk, 2 stk, krom som du kan købe for 69.95 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 12056.8 kr. – de 8 Brusearmatur vi har fundet koster i gennemsnit 35210.5 kr.
Ovenstående Brusearmatur data og priser er hentet fra 9 butikker (Toolworld.dk, Homeshop.dk, Proshop.dk, WATTOO.DK, vvs.dk, VVSproffen.dk, Quickparts.dk, Davidsenshop.dk, Elvvs.dk). Alle Brusearmatur tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brusearmatur guides:

Fandt du ikke det rigtige Brusearmatur blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brusearmatur: