Du er landet på Badeværelsesmøbel.dk, det helt rigtige sted at finde badevægt. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle badevægt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Salter Badevægt Elektronisk BMI Sort (1 stk)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Salter Badevægt Elektronisk BMI Sort (1 stk)” fås til 499,- kr.

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Salter Elektronisk Badevægt Bambus (1 stk)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Salter Elektronisk Badevægt Bambus (1 stk) til kun 699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
BAMBUS PERSONVÆGT Salter Elektronisk Badevægt Bambus (1 stk) er en praktisk personvægt til Max 150 kg.
Denne vægt kommer i et stilrent design med kurvede kanter.
Afvej præcist med denne Salter vægt, som giver dig en præcis måling med 0.1 kg interval. Den…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Withings badevægt BODY (Hvid)

Næste anbefaling er “Withings badevægt BODY (Hvid)”.

Dagens bedste tilbud på “Withings badevægt BODY (Hvid)” har vi fundet hos Den Intelligente Krop hvor prisen lige nu er 599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
BODY vægten måler vægt og BMI (Body Mass Index)Mød din nye badevægt – BODY tilbyder en komplet vægtregistrering, der skræddersyes til hver enkelt bruger, som søger en let og…

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

4: Withings badevægt BODY CARDIO (Sort)

Sidste produkt på vores liste er Withings badevægt BODY CARDIO (Sort) som vi har fundet til 1199,- hos Den Intelligente Krop.

Forhandlerens beskrivelse:
BODY CARDIO er en Wi-Fi-vægt der også har kropssammensætningsmåling og måling af hjertets sundhed.Den eneste smarte vægt, der også måler hjertesundhed.
- BODY CARDIO…

Se hos Den Intelligente Krop ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste badevægt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse badevægt:

Dyreste Badevægt på listen er Tanita badevægt med kropsanalyse – DC360 fra Coop.dk med en pris på 13999.00. Billigste udvalgte Badevægt er Esperanza Badevægt FLIP FLOP – bathroom scales som du kan købe for 88.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 13911 kr. – de 4 Badevægt vi har fundet koster i gennemsnit 23757.8 kr.
Ovenstående Badevægt data og priser er hentet fra 26 butikker (Helsebixen.dk, Well.dk, Den Intelligente Krop, Capida.dk, Coop.dk, Proshop.dk, Gucca.dk, Cykelpartner, Made4men, Elgiganten, InCover.dk, Powerbanken.dk, Ovellie, Gixmo.dk, Mackabler.dk, Vægteeksperten.dk, Hjemmets, Apuls.dk, Coolshop.dk, Med24, Muscle House, Satana.dk, Plusshop.dk, Bazta.com, Homeshop.dk, Manillo.dk). Alle Badevægt tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badevægt guides:

Fandt du ikke det rigtige Badevægt blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badevægt: