Badeværelsesmøbel.dk » Alle guides » Badesvamp

Bedste Badesvamp: Se top 10

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Badeværelsesmøbel.dk, det helt rigtige sted at finde badesvamp. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på badesvamp | ✅ Badesvamp-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 badesvamp

Her kan du se de 3 bedste badesvamp ud af de 10 badesvamp vi har på vores liste her på Badeværelsesmøbel.dk
De 3 badesvamp er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på badesvamp | ✅ Badesvamp-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Cocoon Organic Badesvamp Silke 7-8 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Luksusbaby Danmark.

Her kan “Cocoon Organic Badesvamp Silke 7-8 cm” fås til 64,- kr.

 • 100% økologisk og allergivenligt materiale
 • Holdbar og slidstærk
 • Naturlig dybderensning af huden
 • Skånsom mod huden
 • Bevarer naturlige olier i huden

Cocoon Organic Badesvamp Silke 7-8 cm er en natursvamp af høj kvalitet, som er perfekt til at give en blød og naturlig dybderensning af huden. Svampen er lavet af 100 % økologisk og allergivenligt materiale, og er derfor ideel til personer med følsom hud eller allergier.

Denne badesvamp er meget holdbar og slidstærk, og dens porer hjælper med at fjerne snavs og urenheder fra huden på en skånsom måde. Svampen er både velegnet til børn og voksne, og dens silkebløde materiale gør den meget behagelig at bruge.

Cocoon Organic Badesvamp Silke 7-8 cm er et naturprodukt, som er hentet på bunden af havet på 15-50 meters dybde. Svampene høstes på en måde, som bevarer deres rod, så de kan fortsætte med at vokse videre på havbunden. Der kan være forskel i størrelse og form på hver enkelt svamp, da de er et naturprodukt.

Sammenlignet med en almindelig badesvamp, som er lavet af plastbobler, er Cocoon Organic Badesvamp Silke 7-8 cm meget lettere at vaske snavs ud af. Den er også mere skånsom mod huden og hjælper med at bevare de naturlige olier, som huden producerer for at holde sig fugtig og sund.

Alt i alt er Cocoon Organic Badesvamp Silke 7-8 cm en fantastisk badesvamp, som er både hygiejnisk, allergivenlig og skånsom mod huden. Den er ideel til daglig brug, og dens holdbarhed og kvalitet gør den til en god investering i dit hudplejeregime.

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

2: Cocoon Organic Badesvamp Silke 10-11 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Luksusbaby Danmark, hvor du kan købe Cocoon Organic Badesvamp Silke 10-11 cm til kun 119,- kr.

 • 100% økologisk og allergivenlig
 • Silkeblød og skånsom mod huden
 • Hygiejnisk og slidstærk badesvamp
 • Natursvamp med porer til dybderens
 • Bevarer hudens fugtighedsgivende olier

Cocoon Organic Badesvamp Silke 10-11 cm er en super lækker og blød silkesvamp, der er perfekt til at give din hud en fantastisk dybderens på blød og naturlig vis. Svampen er 100% økologisk og allergivenlig, hvilket gør den ideel til personer med følsom hud eller allergi.

Denne natursvamp er meget hygiejnisk, og det kan derfor varmt anbefales at bruge den til badning. Svampen er slidstærk og kan bruges af både børn og voksne, og den er en fantastisk erstatning for almindelige badesvampe, der ofte består af lukkede plastbobler.

Natursvampen vokser på bunden af havet, hvor den vokser på 15-50 meters dybde. Når svampen hentes, bevares roden af natursvampen, så den fortsat kan vokse videre på havbunden. Da svampen er et naturprodukt, kan der være forskel i størrelsen og formen på hver enkelt.

Svampens porer gør det let at vaske snavs ud af den, og det silkebløde materiale medvirker til, at svampen ikke er for hård mod huden. Dette gør, at de fugtighedsgivende olier, der er i huden, forbliver der. Cocoon Organic Badesvamp Silke 10-11 cm er en fantastisk badesvamp, der vil efterlade din hud følelsen blød og ren på en helt naturlig måde.

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

3: So Eco Gentle Exfoliating Sponge

 • Dagens pris: 45,- kr.
 • Fundet hos NiceHair.dk
 • Mærke: So Eco

Næste anbefaling er “So Eco Gentle Exfoliating Sponge”.

Dagens bedste tilbud på “So Eco Gentle Exfoliating Sponge” har vi fundet hos NiceHair.dk hvor prisen lige nu er 45,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
EKSFOLIERENDE SVAMP   Svamp lavet af naturligt bomuld og ramie, der går ind og eksfolierer huden og kroppen. VÆRD AT VIDE OM SO ECO GENTLE EXFOLIATING SPONGE   Når du har brugt svampen vil din hud føles forynget og frisk. ANVENDELSE  Benyt til at rense…

Se hos NiceHair.dk ❯❯

4: Baby Basic Badesvamp Krokodille

Produkt nummer 4 på vores “badesvamp-liste” er Baby Basic Badesvamp Krokodille som du lige nu kan købe for 28,- hos Beautycos DK

Forhandlerens beskrivelse:
En sød badesvamp til de mindste.Gør badetiden til en leg med denne fine svamp, der er formet som en krokodille.Produceret i 100% polyester….

Se hos Beautycos DK ❯❯

5: Baby Basic Badesvamp Isvaffel Gul (U)

 • Dagens pris: 19,- kr.
 • Fundet hos Beautycos DK
 • Farver: Hvid, Gul

Forhandlerens beskrivelse:
En sød badesvamp til børnene.Gør badetiden til en leg med denne fine svamp, der er formet som en isvaffel.Mål: H20 cm…

Se hos Beautycos DK ❯❯

6: Eleganza Badesvamp sæt Blå og Pink

 • Dagens pris: 19,- kr.
 • Fundet hos Beautycos DK
 • Farver: Lyserød, Pink, Rosa, Blå

Forhandlerens beskrivelse:
1 sæt flotte Badesvampe i blå og pink i polyesterPerfekt til påføring af sæbe på hele kroppen.
Giver en let skrubbefornemmelse.
Vær opmærksom på at svampene kommer i samme størrelse, 10 cm….

Se hos Beautycos DK ❯❯

7: Eleganza Loofah Badesvamp Grå (U)

Forhandlerens beskrivelse:
En blød loofah badesvamp i polyesterPerfekt til påføring af sæbe på hele kroppen.Giver en let skrubbefornemmelse….

Se hos Beautycos DK ❯❯

8: Excellent Houseware Badesvamp

Forhandlerens beskrivelse:
Lækker og fin badesvamp med skrubbeeffekt, fra Excellent Houseware.Svampen er i minimalistisk naturfarve og kan fint ligge fremme i badeværelset.
Badesvampen kommer med en blød rem, så den nemt kan “holdes” mens anvendes.
Skrubbesiden kan man bruge på hele kroppen, undtagen i ansigtet da dette vil blive for grovt.
En lækker eksfolierende behandling der samtidig sætter blodcirkulationen i gang under anvendelse.Anvendelse: Svampen bruges i badet når huden er våd.
Brug gerne på hele kroppen, men undgå ansigtet….

Se hos Beautycos DK ❯❯

9: Baby Basic Badesvamp Skilpadde

Forhandlerens beskrivelse:
Fin badesvamp til de mindste.Badehandsken gør badetiden til en leg for børnene.Mål: 21 x 18 cm…

Se hos Beautycos DK ❯❯

10: JJDK Sponge White

Sidste produkt på vores liste er JJDK Sponge White som vi har fundet til 12,- hos Beautycos DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Badesvamp i hvid laver skum med enhver brusegel eller sæbe for at hjælpe dig med blidt at eksfoliere huden og rense hudens porer.
Svampen er nem at bruge og hænge op til tørring med lang hængesnor.Hjælper med at fjerne døde hudceller for en dyb rengøring og efterlader huden smidig og blød….

Se hos Beautycos DK ❯❯

Badesvamp fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 10 bedste badesvamp på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige badesvamp til dine behov: