Du er landet på Badeværelsesmøbel.dk, det helt rigtige sted at finde Juna toilettaske. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Juna toilettaske tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: By Stær – Toilettaske – Juna Stor Toilettaske – Grøn

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lykke by Lykke.

Her kan “By Stær – Toilettaske – Juna Stor Toilettaske – Grøn” fås til 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En dejlig stor toilettaske fra By Stær med plads til det hele.
Bundfarven er grøn med et fint lille blomsterprint i rosa og blå nuancer.
Den lukkes med lynlås og har et lynlås rum indvendigt.   …

Se hos Lykke by Lykke ❯❯

2: Juna – Voyage Toilettaske Sort

  • Dagens pris: 199,95 kr.
  • Fundet hos Emmalys
  • Mærke: Juna

Sidste produkt på vores liste er Juna – Voyage Toilettaske Sort som vi har fundet til 199,95 hos Emmalys.

Forhandlerens beskrivelse:
Den lille Voyage-toilettaske fra JUNA måler 24 x 14 cm. og har dermed plads til det mest nødvendige, du skal have med dig på farten. Toilettasken er enkel og stilren i sit design og er produceret i 100% sort læder med smart lynlåslukning, der giver d…

Se hos Emmalys ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Juna toilettaske i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Juna toilettaske:

Dyreste Juna Toilettaske på listen er By Stær – Toilettaske – Juna Stor Toilettaske – Grøn fra Lykke by Lykke med en pris på 399.00. Billigste udvalgte Toilettaske er Juna – Voyage Toilettaske Sort som du kan købe for 199.95 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 199.05 kr. – de 2 Juna Toilettaske vi har fundet koster i gennemsnit 299.48 kr.
Ovenstående Juna Toilettaske data og priser er hentet fra 2 butikker (Lykke by Lykke, Emmalys). Alle Juna Toilettaske tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Toilettaske guides:

Fandt du ikke det rigtige Toilettaske blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Toilettaske: