Du er landet på Badeværelsesmøbel.dk, det helt rigtige sted at finde ferm LIVING toilet. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle ferm LIVING toilet tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Curvature Toilet Paper Holder Brass – Ferm Living

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Curvature Toilet Paper Holder Brass – Ferm Living” fås til 349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ferm Living Curvature toilet paper holder – Brass Curvature-familien er en serie af organisk formede kroge og bøjler, håndformet i massiv messing med en mat finish.
De finurlige kurver står i kontrast til det solide materiale og udgør en legende, funktion…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Curvature Toilet Paper Holder Black Brass – Ferm Living

Sidste produkt på vores liste er Curvature Toilet Paper Holder Black Brass – Ferm Living som vi har fundet til 349,- hos Lampemesteren.dk.

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Dyreste ferm LIVING Toilet på listen er Curvature Toilet Paper Holder Brass – Ferm Living fra Lampemesteren.dk med en pris på 349.00. Billigste udvalgte Toilet er Curvature Toilet Paper Holder Brass – Ferm Living som du kan købe for 349.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående ferm LIVING Toilet data og priser er hentet fra 1 butikker (Lampemesteren.dk). Alle ferm LIVING Toilet tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Toilet guides:

Fandt du ikke det rigtige Toilet blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Toilet: